AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüfekle ateş etmek

Kahve falında tüfekle ateş etmek

Kahve falında tüfekle ateş etmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet eder.

Kahve falında tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına yorulur.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalettir.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir