AnaSayfa / Genel / Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işarettir.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir