AnaSayfa / Genel / Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, keyfin kaçacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulur.

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet eder.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tüfekle ateş etmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek yardımda bulunacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir