AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, farklı kişilerle tanışacağına, üzgün ve karamsar olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, küslüklerin biteceğine işarettir.

Kahve falında tüfekle ateş etmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek sorunların artacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret eder.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir