AnaSayfa / Genel / Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek konforlu ve rahat hale geleceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, doğru kararların alınacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek kazancının daha da artacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında av tüfeği görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet eder.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüfekle ateş etmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir