AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yapılan planların alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı giydiğini görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, günbegün kötüleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir