AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, günü birlik tatillere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek işlerinin başarılı olacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir