AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hızlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sorunlarını aşacağına delalettir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine işarettir.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir