AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında topuklu ayakkabı giydiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sıkıntısının biteceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sorunların aşılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara yorulmaktadır.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, lüksünün artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir