AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek malının ve parasının da büyüyeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek gelişim içine girileceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir