AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalet eder.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek sağlığının da yerine geleceğine, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek hak yolunu tutacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, rahat nedir öğreneceğine yorulur.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir