AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek rakiplerin teker teker alt edileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek eksik olan yanının tamamlayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir