AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek evlat sahibi olunacağına, işinde profesyonel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir