AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tokat yediğini görmek

Kahve falında birinin tokat yediğini görmek

Kahve falında birinin tokat yediğini görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tokat yediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik etkiler baskın.

Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek işlerinin daha da iyi olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına işarettir.

Kahve falında tokat yediğini görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında birinden tokat yediğini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tokat yediğini görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek işlerin günden güne açılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe tokat atmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak anlaşmazlıklara düşeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir