AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye tokat atmak

Kahve falında sevgiliye tokat atmak

Kahve falında sevgiliye tokat atmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Kahve falında sevgiline tokat atmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tokat atmak özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisine tokat atmak makam ve söz sahibi olacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeğenine tokat atmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında anneye tokat atmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadına tokat atmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir