AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tokat yediğini görmek

Kahve falında birinden tokat yediğini görmek

Kahve falında birinden tokat yediğini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kazanç kapılarının açılacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tokat yediğini gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet etmektedir.

Kahve falında birinden tokat yediğini görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tokat yediğini görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin tokat yediğini görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerden tokat yemek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında öğretmenden tokat yemek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında karısına tokat atmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir