AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokat yediğini görmek

Kahve falında tokat yediğini görmek

Kahve falında tokat yediğini görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, barış için adım atacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tokat yediğini gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Kahve falında birinin tokat yediğini görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden tokat yediğini görmek sağlığın bozulacağına, yeni mallara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tokat yediğini görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşten tokat yemek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine tokat atmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir