AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın tokat attığını görmek

Kahve falında babanın tokat attığını görmek

Kahve falında babanın tokat attığını görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, bazen umutlarını yitireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, dünya malı edineceğine yorulur.

Kahve falında babanın tokat attığını gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında babasının tokat attığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin tokat attığını görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, makamını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birine tokat attığını görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek refah düzeyinin artacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında babadan tokat yemek zahmetinin çoğalacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında babasindan tokat yemek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir