AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek

Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek

Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının tokat yediğini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek bahtın açılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin tokat yediğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tokat yediğini görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden tokat yediğini görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anneden tokat yemek neşesinin de yerine geleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye tokat atmak bol rızık elde edeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir