AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan tokat yediğini görmek

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, büyük paralar kazanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babadan tokat yediğini gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinden tokat yediğini görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının tokat yediğini görmek rahat bir hayata adım atacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tokat yediğini görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tokat yediğini görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya tokat atmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babadan tokat yemek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir