AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe tokat atmak

Kahve falında bebeğe tokat atmak

Kahve falında bebeğe tokat atmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe tokat atmak gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında bebeğe tokat atmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya tokat atmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulur.

Kahve falında kızına tokat atmak başarısızlığa düşüleceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga tokat atmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısına tokat atmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birine tokat atmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir