AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tokat attığını görmek

Kahve falında birinin tokat attığını görmek

Kahve falında birinin tokat attığını görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tokat attığını gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Kahve falında birine tokat attığını görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işarettir.

Kahve falında babasının tokat attığını görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tokat attığını görmek strese gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadına tokat atmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekme tokat dövmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine tokat atmak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye tokat atmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir