AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına tokat atmak

Kahve falında kadına tokat atmak

Kahve falında kadına tokat atmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadına tokat atmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Kahve falında bir kadına tokat atmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadına tokat atmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini tokat atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına tokat atmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiline tokat atmak ondan kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşe tokat atmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kocaya tokat atmak meşakkate düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir