AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının tokat attığını görmek

Kahve falında babasının tokat attığını görmek

Kahve falında babasının tokat attığını görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, imkanlarının artacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulur.

Kahve falında babasının tokat attığını gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek gereken sabrı göstereceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının tokat attığını görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında birine tokat attığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında birinin tokat attığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında babadan tokat yediğini görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babadan tokat yemek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya tokat atmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasından tokat yemek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sorunlarının da son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir