AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine tokat atmak

Kahve falında birisine tokat atmak

Kahve falında birisine tokat atmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ruh sağlığının bozulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Kahve falında birini tokat atmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne tokat atmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadına tokat atmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalettir.

Kahve falında sevgiline tokat atmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kıza tokat atmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşine tokat atmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sorunsuz geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşe tokat atmak sırların ortaya çıkmasına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine tokat atmak yeni bir yola gireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir