AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye tokat atmak

Kahve falında ölüye tokat atmak

Kahve falında ölüye tokat atmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye tokat atmak gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında ölüye tokat atmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında başkasına tokat atmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kadına tokat atmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesine tokat atmak maddi kolaylığa ulaşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinine tokat atmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine alamet eder.

Kahve falında şeytana tokat atmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine tokat atmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, işlerinin kötüye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir