Kahve falında birine tokat attığını görmek

Kahve falında birine tokat attığını görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet eder.

Kahve falında birine tokat attığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin tokat attığını görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında babanın tokat attığını görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında babasının tokat attığını görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birine tokat attığını görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak huzurlu günlerin geleceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmene tokat atmak saygınlığının da artacağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini tekme tokat dövmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top