AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında derin çizgi görmek

Kahve falında alında derin çizgi görmek

Kahve falında alında derin çizgi görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, malını ve canını riske edeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında alında derin çizgi gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Kahve falında alında derin çizgi görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında alında çizgi görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında alçıya alınmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak yeni gayrimenkuller alınacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında işe alınmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Kahve falında omzuna alınmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında gözaltına alınmak hastalıktan şifa bulmaya, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görevden alınmak yaşam tecrübesi edineceğine, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir