AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında kan görmek

Kahve falında alında kan görmek

Kahve falında alında kan görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ömrün uzun olmasına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alında kan gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Kahve falında alında kan görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta rehin alınmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında silahla rehin alınmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında alında saç görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında alında çizgi görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret eder.

Kahve falında omuzlara alınmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekrar askere alınmak falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında omzuna alınmak ev sahibi olacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir