AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında şişlik görmek

Kahve falında alında şişlik görmek

Kahve falında alında şişlik görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında alında şişlik gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında alında şişlik görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sayılacağına ve sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak isteklerinin yerine geleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tutsak alınmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında savaşta rehin alınmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında görevden alınmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında açığa alınmak kucaklaşacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında böbreği alınmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir