AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin terlik giydiğini görmek

Kahve falında birinin terlik giydiğini görmek

Kahve falında birinin terlik giydiğini görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, masraflarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin terlik giydiğini gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında ayağına terlik giymek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, geçim derdi çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorapsız terlik giymek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak terlik giymek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar terlik giymek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı terlik giymek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında yanlış terlik giymek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında birinin terliğini giymek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir