AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar terlik giymek

Kahve falında dar terlik giymek

Kahve falında dar terlik giymek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar terlik giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında dar terlik giymek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, prestij kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar manto giymek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında dar kazak giymek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar ayakkabı giymek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, terslik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar pantolon giymek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında dar kot giymek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında dar gömlek giymek karlı çıkacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet eder.

Kahve falında dar kıyafet giymek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir