AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak terlik giymek

Kahve falında ıslak terlik giymek

Kahve falında ıslak terlik giymek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kudretinin yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, eğer işsizse iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak terlik giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ıslak terlik giymek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak terlik görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek kırılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ıslak giysi giymek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak pantolon giymek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir