AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış terlik giymek

Kahve falında yanlış terlik giymek

Kahve falında yanlış terlik giymek malının ve parasının çoğalacağına, afiyete ereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, canının kıymetini bileceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış terlik giymek gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Kahve falında yanlış terlik giymek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış çorap giymek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı yanlış giymek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış ayakkabı giymek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak terlik giymek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet eder.

Kahve falında parmak arası terlik giymek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir