AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı terlik giymek

Kahve falında kırmızı terlik giymek

Kahve falında kırmızı terlik giymek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, kimseden korkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı terlik giymek gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı terlik giymek saygı göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı terlik kaybetmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı terlik almak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf terlik giymek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında küçük terlik giymek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu terlik giymek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kazancın arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek en yüksek makamlara oturacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında mor terlik giymek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir