AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapsız terlik giymek

Kahve falında çorapsız terlik giymek

Kahve falında çorapsız terlik giymek mesleğinde atılım yapacağına, kazancının hiç azalmayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kendi geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında çorapsız terlik giymek gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Kahve falında çorapsız terlik giymek para sıkıntısının olmayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında terlik ve çorap görmek zamanının boşa gideceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terlik giymek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının terliğini giydiğini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski terlik giymek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, strese gireceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel terlik giymek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı terlik giymek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kadın terliği giymek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir