AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına terlik giymek

Kahve falında ayağına terlik giymek

Kahve falında ayağına terlik giymek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağına terlik giymek gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına terlik giymek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa terlik giymek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, rızıksız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağındaki terliği kaybetmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ayağında terlik görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisini eve kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan terliği giymek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir