AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin terliğini giymek

Kahve falında birinin terliğini giymek

Kahve falında birinin terliğini giymek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında birinin terliğini giymek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında komşunun terliğini giymek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalettir.

Kahve falında topuklu terlik giymek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının terliğini giydiğini görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında naylon terlik giymek yapılan hataların düzeltileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin terliğini giymek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek terliği giymek kazancın gittikçe azalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Kahve falında küçük terlik giymek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, itibarın sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin terliğini giymek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir