AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak itibarının ve makamının artacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalettir.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak kimden akıl soracağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında telefonu karıştırmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında telefon karıştırmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çamur karıştırmak işlerinin hal yoluna gireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir