AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak ömür boyu devam edeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye telefon vermek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, zor zamanların biteceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir