AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur karıştırmak

Kahve falında çamur karıştırmak

Kahve falında çamur karıştırmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yüzünün de güleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında çamur karıştırmak gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında çamur karıştırmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine inanılır.

Kahve falında soba karıştırmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında çimento karıştırmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, sabit geliri olacağına yorulur.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak hayırlı haberlere, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken karıştırmak çabalarının boşa çıkacağına, bolluk içinde yaşamaya alamet etmektedir.

Kahve falında dolap karıştırmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Kahve falında ateşi karıştırmak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir