AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Kahve falında telefon karıştırmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak atılım yapacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak çok hayırlı adımların atılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Kahve falında telefonu karıştırmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta karıştırmak zengin bir hayat süreceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir