AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon karıştırmak

Kahve falında telefon karıştırmak

Kahve falında telefon karıştırmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, düşmanından uzak olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında telefon karıştırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için, jonklör rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında telefonu karıştırmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalettir.

Kahve falında telefon karıştırmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak malının, parasının ve makamının artacağına, büyük kayıplara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak ortak işlere gireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına inanılır.

Kahve falında çanta karıştırmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir