AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon karıştırmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, büyük borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu karıştırmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak umutlarını yitireceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir