AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu karıştırmak

Kahve falında telefonu karıştırmak

Kahve falında telefonu karıştırmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu karıştırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler ilginç iş birliklerine veya ilişkilere neden olabilir.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon karıştırmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının telefonunu karıştırmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, ailesi ile mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu karıştırmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalettir.

Kahve falında yemekleri birbirine karıştırmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir