AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında asker tabutu taşımak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bebek tabutu taşımak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tabutu taşımak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir