AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü tabutta taşımak

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak yeni işlerin geleceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü tabutu taşımak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak kulluk görevini ihmale edeceğine, anne baba dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir