AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalettir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulur.

Kahve falında ölü tabutu taşımak çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir