AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kimselere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında atatürkün tabutunu görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, küslerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkü tabutta görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, tatsız haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutu taşımak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tabutu taşımak ekmeğin ve paranın da artacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak rahat bir hayata sahip olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir