AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak rakiplerin alt edileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü tabutta taşımak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölü tabutu taşımak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının tabutunu taşımak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işarettir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak işlerinde önemli adımlar atacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında birinin tabutunu taşımak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işlerinin günden güne bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir